Ida-Marie Isaksson

Atumn makeup from Isadora

DSC_0651-2

DSC_0649

 

Häromdagen trillade ett pressutskick från Isadora ner i min brevlåda med höstnyheter från deras serie Bohemian Flair. Varje produkt i serien tilltalade faktiskt mig och färgerna är verkligen spot on. Vad sägs om nagellacken, läppstiften och ögonskuggan med den röda tonen? Ögonskuggan gör sig så bra på! Jag har faktiskt använt alla ögonskuggor redan, de där 4-seten är så användbara. Tack Isadora!

Fredag min vänner. Hoppas ni har något trevlig att se fram emot oavsett om det är att krypa upp i soffan med en påse popcorn i kväll eller en middag med vänner. Jag burkar oftast njuta av det förstnämnda men idag kommer våra vänner från Kalmar. Ikväll blir det en god middag och lite plock till fotbollen ikväll! (Heja Sverige, parkera bussen nu!) Och imorgon ska vi till Olympia och se HIF möta just Kalmar.
Nu ska jag putsa alla speglar och fönster V har varit på här hemma, det är ju hopplöst med småbarn alltså. Min ”outfit-spegel” ser man knappt genom längre, han är lite snorig också så ni kanske kan tänka er haha. Tack gud för Kärcher Fönstertvätt som gör det lätt för mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Hej Ida, tack for fin blogg! Har en fraga da du namnt Umea flera ggr. Har du nan restaurang du kan rekommendera? Nagot som far en att ga wow!
    Tack pa forhand.
    Camilla

stats