Ida-Marie Isaksson

Lyxig ansiktsmask DIY

the-lotion-mask-skin-city

DSC_0639

DSC_0645

Jag måste tipsa om dessa ”The Lotion Mask” från Skincity. Det är en torr Sheetmask som du blöter ner med valfri toner eller serum och vips så har du din egen smarta ansiktsmask. Jag älskar den då fuktgivande toners är det min hud älskar mest av allt. Jag använder ekologiskt ansiktsvatten från Rapsodine. Men man kan ta det man har hemma och beroende på vad man är ute efter för effekt.

Första gången man ska använda masken är den hårt hoppressad till en liten tablett, så då behövs en tunnflytande vätska för att den ska suga ut sig och lösas upp till en sheetmask. Men om man löser upp den man vatten först och låter den torka lite så kan man även använda den med mer trögflytande vätskor. Jag har testat och det tyckte jag funkade fint!

Happy fredag på er fina människor där ute! Härligt med helg va? Ikväll ska vi göra hemmagjord pizza och kika på OS. Jag hamnade i ett riktigt OS-flow igår, det finns inget jag älskar mer! Först blev jag helt inne golfen där Stenson gick en fin runda och slutade 2:a. Så spännande, det kändes inte som att han var helt i sitt esse och omständigheterna var inte de lättaste. Efter golfen såg jag gymnastiktävlingarna och jisses så spännande.. Det var Ryssland mot USA och det är inte så otippat vilka vi i väst håller på kanske, eftersom media är rätt bra på att leda oss i detta. Men USA var så galet grymma och Ryssland tappade helt på bommen och mattan. Alltså ni skulle ha sett Amerikanskornas sista gren – mattan. Det var så sjukt bra så att man fick gåshud. Sen att hon som vann kommer från svåra förhållanden, missbrukande föräldrar och bott i fosterfamilj, det gör inte storyn sämre… Detta är OS för mig – att man blir så grymt engagerad i en sport som man normalt inte alls är engagerad i. Människorna där har kämpat och drömt om att stå där, kanske hela sitt liv, och man ser dessa drömmar gå i uppfyllelse och även gå i kras i live-tv. Brutalt och så verkligt som det kan bli. Några fler OS-älskare här inne?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats