Ida-Marie Isaksson

Dusty blue kids room

DSC_0324

DSC_0332-3

DSC_0290-2

DSC_0344-2

Nu har Gagga & Marmor åkt hem till Umeå. Vincent sa nått som liknade farfar förut men har gått över till Gagga nu, han tyckte väl att det passade bättre, haha! Jag har plcoat och fixat lite här hemma, det blir ju lätt lite oreda när man bor lite fler än man är van vid. Tvättmaskinen går varm och Lilleman slocknade just på soffan så han ligger och snosar i sitt nystädade rum nu. Jag är lite sugen på att göra något nytt där inne, men jag vet inte riktigt vad. Lite nya inredningsdetaljer och en ny matta skulle nog stilla mina kliade fingrar. Jag älskar textilierna från NG Baby i de dova neutrala färgerna. Vimpeln är ny och har de nya färgerna blå och ljusgrå istället för de rosa tonerna.

Om ni undrar var något är köpt så är det bara att fråga, jag svara gärna! Bord och stolar kommer från Alice & Fox (jollyroom.se) och textilierna (myspöl, canopy, kuddar) kommer från NG Baby Mood (sleepo.se)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Hej,
    Vilket fint runt Vincent har 🙂
    Använder ni fortf spjälsäng till honom eller har han fått en växa säng? Isåfall vilken har ni ? Har du bild på de ! 🙂

stats