Ida-Marie Isaksson

Match&vem som tar nätterna?

 DSC_1202-2

1,2,3 nu kör vi! PIIIIBOLL! Heja pappa, Heja Martin! Pass!

DSC_1198-2

Ytterst viktigt att rehydrera mellan halvlekarna.  Det gäller att göra preciiiiis så som grabbarna i laget gör med flaskan. Och nåde dig mamma om du ger mig ett fjantigt GLAS med vatten, vattenflaska ska de vara, annars blir det ett utbrott. Jupp!

DSC_0010

Okeeej, Matchen är slut och HIF vann, pappa gjorde mål. YES! SÅ nu går jag och ställer mig vid dörren så borde han ju komma snart eller hur? Sundsvall, vart ligger det, vid lekparken?

Svinnervös match igår, 0-1 är det värsta att leda med men de höll nollan och M gjorde 2-0. Så himla gött! Jag satt och läste en pekbok för Vincent helt maniskt sista 10 minuterna. Blev helt svettig, haha!
Pappan kom inte hem igår utan kl8 imorse, i samma stund som V vaknade så jag fick sova vidare, så skönt. V hade varit vaken 1,5 h inatt och jag har bara sovit 3 h för andra natten i rad så det var verkligen skönt. Vaknade upp som en ny människa! Nu sover både M och V middag och jag jobbar lite. Vi försöker alltid turas om. Jag sover som bäst på morgonen (har ju sömnproblem) och M är relativt morgonpigg, så han tar nästan alltid morgonen. Jag är pigg på nätterna (har oftast inte somnat när V vaknar) så jag går nästan alltid upp på nätterna och låter M få hela nätter, bara jag får sova tills han åker och tränar kl 8. När M har match tar jag allt ansvar och när M är ledig tar han allt. Så det blir en hyfsat jämn fördelning. Såklart så ändras det om någon är jättesliten eller så. Det är jobbigt att ha vakna nätter och tidiga mornar så man måste samarbeta och hjälpa varandra och hitta något som passar ens rytm.  Annars kan det verkligen bli slitsamt på förhållandet!

Nu ser jag fram emot 2 lediga dagar och besök!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats