Ida-Marie Isaksson

Lazy days and palmtrees

   
    
   

 

Vi spenderar dagarna på beachclubs. Vädret är helt perfekt. Inte för varmt men ändå skönt på kvällarna. Vattnet är fortfarande lite kallt om man är badkruka. Men vi badar lite i strandkanten hela familjen. Eftersom Glyfada/Voula är Grekernas rivera så är det inga morgonpigga chartersvenskar här och ockuperar solstolarna. Vi släntrar ner kring 11 och då har knappt grekerna vaknat. Det är barnvänligt till tusen, grekerna älskar barn och V har många att snacka med mellan solstolarna. Nu sover han gott i vagnen medan vi ligger och njuter på solbäddarna. Freddo Espresso/Capuccino (iskaffe) är Grekernas favoritdryck nummer ett och även vår. Perfekt då man kan sippa på den länge i värmen. De har dock mängder med socker i sin så beställ ”sketo” (utan) som jag eller ”metrio” om du vill ha lite mindre (fortfarande ganska mycket haha!) 

Ikväll står grill och landskamp på schemat. Det slinker nog ner någon Alpha också. 

Vi hörs!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats