Ida-Marie Isaksson

My day

   

  

  

  

 

Idag har jag firats av mina killar. En underbar bukett och en fin present från Lexington fick jag. Sedan var det dags för match och min man gjorde mål till rågs på allt. Sanna och jag satt och njöt i värmen inne i VIP-restaurangen på Olympia där fönstrena var upprullade så att man kunde känna den härliga stämningen. Chrisse spelade sin 350:onde och sista match i HIF-tröjan och med den blev han historisk som den som spelat mest matcher för klubben någonsin. STORT! Jag fällde en tår under hyllningen efteråt, en sån ödmjuk och fin man, stor fotbollspelare och fantastisk lagkamrat, vän och pappa! Mamman går inte av för hackor hon heller och jag kommer att sakna Sanna vid min sida på Olympia. Matchen slutade tyvärr i förlust men man gick ändå därifrån men en fin känsla! 
Nu är det snart semester. Så skönt! Imorgon ska jag till doktorn igen. Jag har hemskt ont i min kropp så det blir nog ett par kortisonsprutor för att greklandsresan ska bli behaglig och smärtfri. Tur det finns hjälp!

Kram på er!

 

 
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats