Ida-Marie Isaksson

Daniel Wellington Klocka

DSC_0341-2

DSC_0340-2

I samarbete med daniel Wellington fick jag tidigare i Maj en rabattkod att dela med mig av till er och den är giltig tom den 30 maj. Så jag tänkte passa på att påminna om den. Använd koden ”Ida-Marie” i kassan och få 15% på www.danielwellington.com, just nu får man även ett extra klockarmband att byta med på köpet när man köper en klocka!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Har haft en tidigare som precis gått sönder så nu passade jag på att beställa en ny, perfekt man fick ett extra band med:) Tack!

  2. Ebba

    Jag har länge funderat på om jag ska köpa en Daniel Wellington klocka. Meeen nu i veckan när jag fyllde år så fick jag av min man en Apple watch. Totalt dog av lycka. Men klockan du visar är ju superfin

stats