Ida-Marie Isaksson

Botox och sydd i käken

DSC_0475-2

DSC_0477-3

DSC_0488


Såhär såg jag ut häromdagen när vi åkte till Höganäs och såg på fotboll! Härlig vårlig jacka, eller hur? Du hittar den
här.

Solen skiner och jag vaknade UTAN huvudvärk för första gången på över en måndag YAY! En sån underbar känsla så ni förstår inte. Jag var hos neurologen och fick min botox-behandling igår. Vi funderade lite på om den verkligen fungerar eftersom jag har haft så ont  huvudet senaste tiden. Men neurologen tyckte vi skulle prova, och uppenbarligen så är den effektiv. Det är synd att man inte kan sätta det ex i nackmuskulaturen också, men det skulle ju inte vara så bra. Huvudet skulle nog hänga lite då. Hehe 🙂

Jag måst berätta nått kul (okej, halvkul, men humor) Igår på matchen så fick min man en armbåge i fejset så att han spräckte hakan och fick sys efter matchen. Som vanligt trodde jag han filmade (haha!), situationen var i straffområdet och han spelade vidare utan att få någon behandling där och då. Domaren brydde sig inte nämnvärt. När vi väntade i restaurangen så sa nån av killarna att Micke höll på att bli sydd så han skulle bli sen, oopsi. Han kom upp med en helt svullen käke och hade svårt att tugga., som alltid när han får en smäll på hakan. DET ROLIGA ÄR att han ska ta passfoto idag. De var tvungen att raka en stor fläck i hans skägg för att kunna sy och han är helt svullen och sned i käften, lite blåöga också tror jag. HAHA. Stackarn! Det är inte vara att boka om den tiden heller för det är typ 6 månaders väntetid på att få en tid till att göra pass i Skåne. Så hans pass kommer att bli ett något att skratta gott åt i framtiden 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Det såg inte ut som en jättetrevlig smäll! Man vet ju dock aldrig om en spelare filmar eller inte, speciellt inte om de vill vinna o det händer i straffområdet.

    Du kan hälsa Micke att gubbarna på bussen pratade gott om honom o hans prestation 😛

stats