Ida-Marie Isaksson

Everyday Sneakers

superga-sneakers

Favoritskorna just nu: Ett par sneakers från Superga. Underbart skön sula, luftig och sval och perfekta att springa efter vilda barn med! Svarta sneakers passar perfekt till min vardagskostym. Dessa passar lika bra hemma i trädgården som ute på stan så jag gillar verkligen dem. De är bara att stoppa ner foten i!

Onsdag och matchdag. M ligger och vilar med nån serie på ipaden och jag ska strax stick iväg. Naglarna ska putsas lite och sedan till Ängelholm igen. Ett himla farande till det där sjukhuset just nu, men efter detta lugnar det ner sig lite förhoppningsvis!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elliee

    Hej! Svarar här med för säkerhets skull. 🙂 Supersnygga skor förresten!
    Tusen tack för din fina kommentar! Blev verkligen glad. Ja det var min känsla också när jag halkade in på din blogg, kände igen mig i mycket. Fastän du håller en sån positiv och inspirerande ton så såg jag också på något vis att mellan raderna lyser det igenom att du verkligen får kämpa. Jag förstår precis med resorna, de betyder så mycket, men kostar också mycket i energi och att må sämre efteråt. Men 9 av 10 ggr har jag tyckt det varit värt det. Nej man får ju inte gräva ner sig, även om man har bra lust att ta fram spaden ibland. 😉 Då är bloggen bra att fokusera på. Så fantastiskt att vi båda blivit mammor trots allt. Hurra för oss! 😉 Håller tummarna att det blir ett bra medicinbyte för dig och att ni får en jättehärlig sommar! Fortsätt kämpa, du skriver en underbart fin och bra blogg och verkar vara lika vacker på insidan som utsidan!
    Kram

stats