Ida-Marie Isaksson

Sanne Alexandra Suit

sanne-alexandra-woven-pants

sanne-alexandra-blogg

sanne-alexandra

sanne-alexandra-2

sanne-alexandra-breasted-blazer

Det här setet köpte jag från Sanne Alexandra, men det kan lika gärna bäras var för sig. Byxorna framhäver verkligen de kurvor man, till och med min platta lilla rompa blev perky! YAY De passar lika bra till en crop top eller en skjorta. Blazern är jag som jag nämnt tidigare helt kär i och den kommer jag att ha till alla möjliga nederdelar. Tror den kan vara riktigt snygg nedstoppad i en kjol eller till ett par jeans också. LOVE IT!

Blazer HÄR – Byxor HÄRSolglasögon E&E

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats