Ida-Marie Isaksson

Påslakan i linne

rosa-linne-sängkläder

påslakanset-linne

linne-sängkläder-bädd

Ända sedan vi bäddade med dessa sängkläder i linne för en vecka sedan så har vi varje kväll när vi kruit ner hyllat dem för att de är så grymt sköna. Jag som är en riktig temperaturpendelare nattetid fullkomligt älskar dem då de är så svala när det är varmt och de känns knappt mot kroppen. Kanske de bästa jag har ägt och så glad att he dem nu till sommaren när det blir varmt!

Du hittar de i grå linne här och de i rose här,  (och även några andra delar ur NG Babys linnesortiment, yay! Junior är samma som vuxenmått btw!)

Idag vaknade jag upp med en riktigt ond kropp och huvudvärk. Jag hoppas det är något tillfälligt och inte har med medicinförändringen att göra, för jag orkar inte ha det såhär och blir orolig för semestern. Förlåt för depp-talk. Vincent somnade just så jag ska passa på att smörja mig med voltaren och vila. Vi hörs lite senare! Kram på er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats