Ida-Marie Isaksson

All black

river-island-5

river-island-4

river-island-7

river-island-1

river-island-6

Dessa jeans köpte jag på River Island när jag var i Stockholm senaste och de har blivit mina favoritjeans. De sitter så himla bra och är grymt sköna, ett tips om du letar snygga stuprörsjeans!

Top River IslandJeans River Island – Skor Adidas Superstar – Solglasögon LindexKlocka Daniel Wellington

Vi har spenderat dagen på Väla Centrum och shoppat en massa nytt till V’s sommargarderob. Hittade så mycket fint! Det kom fram en läsare till och ville ta en bild tillsammans med mig, sånt gör mig så himla glad! Läs hennes blogg här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mimmi

  Hej, jag såg på ett tidigare inlägg (från din tidigare blogg) att du har en Sony A5000. Jag har också den systemkameran och tycker dina bilder blir väldigt fina. Använder du någon särskild app när du redigerar dina bilder eller har du någon särskild objektiv? Tycker det är så fint när det är suddigt i bakgrunden och ljuset är perfekt!

  Superfin blogg har du också!!

 2. Stella

  Hej! Skulle inte du kunna lägga ut en bild på ditt egna hår nästa gång du varit hos frisören? Jag funderar att byta från Hairtalk till keratin, men skulle vilja se någon som haft sådant löshår under en länge period då vissa säger att det inte sliter så mycket som man kan tro. Jag vet ju att du trivs bäst i denna förlängningsmetod, men jag är så rädd att mitt egna hår ska bli av så dålig kvalité om jag gör det. Kram och tack för en bra blogg!

 3. Katarina

  Vilken härlig människa du är ödmjuk och snäll.
  Jag skulle också vilja ta kort tillsammans med dig men dock bor jag inte riktigt nära Helsingborg. Även fast jag inte bloggar själv så skulle jag ändå vilja ta kort med dig för att du är så härlig son person 🙂 ♥♥ älskar din blogg och har läst den sen du börjat blogga hos tidningen Chic

 4. Linda

  Hej Ida! Supersnygga jeans! Vad köpte du för storlek? Och är det regular eller short? Tack snälla på förhand. Kram linda

 5. Enna

  Tack så jättemycket för att jag fick ta en bild med dig! Vincent var också jättesöt! Tacl för att du länkade till min blogg

stats