Ida-Marie Isaksson

Blommigt ska det vara

DSC_0331-2

DSC_0299-2

DSC_0296

DSC_0289-2

DSC_0326-3

DSC_0290

daniel-wellington

Älskar min nya blommiga skjorta! Så skönt och luftig i detta supervarma väder vi har haft idag. Alltså puh! Jag trodde det skulle bli åska ett tag på eftermiddagen men de mörka molnen blåste visst bort.
Jag är iaf glad att jag har en liten kotte som verkar helt oberörd av värmen, han vill inget annat än att vara ute och härja på. Somnar som en stock när vi ätit middag och badat på kvällen.

Klockan är också ny och den kommer från Daniel Wellington. Just nu får ni 15% rabatt om ni uppger ”Ida-Marie” i kassan, det gäller maj ut!

Blus HÄRVintage Levis 501 Imso.comSolglasögon E&ESandaler Capri Collection – Klocka Daniel Wellington

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellie

    Hej! Åh vilken fin blogg och underbar liten son och fin familj du verkar ha! Jag kände bara att jag var tvungen att skriva en rad för jag är också mode/mammabloggare sedan 2007 med en svår sjukdom som är väldigt smärtsam och jag använder också min blogg och mitt modeintresse som pepp och för att ”orka”och vill att bloggen ska vara en positiv plats. Dock har livet och bloggen blivit lite upp och ner sen jag fick mitt första barn, också en pojke, för snart två år sedan. 🙂 Det var så mycket som var likt oss emellan (fast min man är inte fotbollsproffs) 🙂 och jag blir så glad att höra att fler som har någon sjukdom vågar bjuda på bilder från sitt liv och inspirera andra. Jag önskar dig verkligen att bli frisk och all lycka! Många kramar från en annan modebloggande mamma! 🙂

  2. Niko

    Snygg outfit!! Sover han något under dagarna? Min lilla tös sover 2 ggn under dagen och lägger sig inte förens runt 22-23 tiden.

stats