Ida-Marie Isaksson

Myshörna med sänghimmel.

ng-baby-linne-2

ng-baby-linne-canopy

ng-baby-linne

Vincent har fått en liten myshörna att läsa och mysa i! Hur fin är inte sänghimmeln i linne från NG Baby Mood? Färgen på sänghimmeln är Graphite Grey och Myspölen är Petrol Green. Igår när vi hade främmande låg alla 3 barn och vår stora nallebjörn och trängdes i den där pölen, den är verkligen populär! Jag hängde upp happylightsen där tillfälligt men vill ha en ny ljusslinga som ger en mysig stjärnhimmel i taket. Nån som har en och kan tipsa?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Adina

    Du har en helt fantastisk inredningsstil. Jag blir alltid så inspirerad när jag läser dina inlägg om inredning, speciellt i barnrum. Du är så duktig och kreativ och jag ser alltid fram emot nya tips och idéer som du visar. Kram

stats