Ida-Marie Isaksson

fairytale woods

DSC_0151

DSC_0148-3

DSC_0125

DSC_0115

DSC_0156-2

DSC_0153-2

DSC_0147

DSC_0134-2

DSC_0120

Gårdagen var mer eller mindre helt perfekt. Pålsjö skog är verkligen en pärla att spendera fina dagar i! Martin joinade oss med vovven (som har ett danskt namn som jag inte ens försöker skriva här) Vincent älskar både vovven och familjen Christensen så mycket, det gör vi allihopa. Just idag saknade vi dock Fie, Marius och Filippa då de var i Dk.
Min smarriga nutella och bananvåffla då? Muuums! Jag fick vänta i en timme på den men det var det värt. Är det inte helt underbart att det finns ett våffelbageri mitt i gläntan, och en lekpark där barnen kan leka? Helt vindstilla och härligt är det där också, enda stället i den här stan! Mitt favoritställe i Helsingborg just nu!

Vå Stokkevagn har fått en ny kostym inför sommaren, ett summer-kit i beige. Blev ljust och fräscht tycker jag. Gillar frotté-överdraget till sittdelen, det blir perfekt på varma svettiga dagar och lätt att bara dra av och tvätta. Ett UV-skydd som man kan spänna upp från suffletten ända ner till fötterna följde också med, perfekt om de sover i vagnen. Alltså jag ÄLSKAR denna vagn, tror tamejtusan den åker med till Grekland. Någon som har rest med Stokke Xplory?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats