Ida-Marie Isaksson

Early bird

DSC_0007-3

DSC_0480

Bord och stolar från Alice & Fox, förvaringspåsar från Tellkiddo, Hylla från Cloudberry Castle, Bambi från Sebra, korgar things (sergels torg)

God morgon! Vincent slog upp sina hazelnuts redan kl 04.40 imorse. Ledsen av någon mardröm och sedan var det svårt att somna om. Vi satt och myste i soffan ett bra tag med sedan ville han vakna till. Okristligt tidigt! Men ni ska veta vilket ljuvligt humör han är på vid den tiden. Så himla rolig, lugn och go. Man behöver knappt lämna soffan och filten. Han somnade om sedan igen och det gjorde även jag, så man kan nästan säga att jag fick sovmorgon för vi vaknade kl 10. Förmiddagen har spenderats ute på äventyr han och jag. Vi har bestigit en grushög, tittat på hästarna, spanat in en grävskopa, plockat blommor och sten, kastat sten i en vägbrunn, hälsat på alla grannar och försökt hänga på de äldre grannbarnen. Nu tog han just en powernap så nu är det snart full fart igen. Dags att kila ut i solskenet!
I eftermiddag vankas middag hos vänner. Vi är bjudna på ”passover” som är en judisk tradition. Det ska bli intressant och spännande att testa en annan kultur!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats