Ida-Marie Isaksson

Rapunzel of Sweden event – bilder&hårinspo

rapunzel-malmo-5

Igår var jag i Malmö och gjorde mitt jobb som Ambassadör för Rapunzel of Sweden under deras kundkväll med baltema i deras salong på Storgatan 22. Det var fullt hus och massvis med tjejer som satte sig i curl-baren och fick håret stylat gratis och som fick hjälp att välja ut löshår. Det blev många balinspirerade frisyrer och många ville ha inspiration till enkla frisyrer man kunde göra själv. Men några dök in för att få bli stylad till sin after work också, så himla kul!

rapunzel-malmo

Här är nästan alla i gänget som jobbar på Rapunzel of Sweden i Malmö. Grymma tjejer!

inspiration-bal-frisyrer

Här är ett gärna tjejer som ville ha lockar och vågor. De är alla gjorde med Rapunzels egna stylingverktyg som det gavs 15% rabatt på under kvällen.

rapunzel-locktang-13-mm

Jag blev helt överförtjust i denna smala 13 mm locktång som ger ett krull likt det Angelika Blick brukar ha. Det ska vara lite rufsigt och avslappnat. Så den fick följa med hem. Längtar tills jag får använda den!

rapunzel-malmo-2

Här har ni min frisör Sahra som gjorde några enkla men snygga frisyrer på mig under kvällen.

rapunzel-malmo-4

rapunzel-malmo-3

I salongen finns Rapunzel of Swedens fullständiga utbud av löshår och man kan prova ut rätt färg och köpa och klippa in det på plats oavsett om det är clip-ons, tejp eller nail hair. Man kan känna hur det känns och se tonerna. Det finns så himla många olika färger och blandningar och det finns alltid en som passar! Under kvällen fick man öven en gratis inklippning om man köpte hår.

rapunzel1 kopia

Självklart bjöds det på alkoholfritt bubbel och godsaker. Alla som handlade fick en goodiebag. Det var en sån grym eftermiddag och det var kul att träffa och prata med alla er som kom!

Tack för en bra dag! /Ida

(i samarbete med Rapunzel of Sweden)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats