Ida-Marie Isaksson

Mot malmö!

DSC_0741-2

Hej på er! Hoppas ni haft en härlig dag i solen. Vi har traskat runt nere vid vattnet och ätit en god lunch på en fiskrestaurant. Nu har jag just varit och handlat en stor påse godis som jag snart ska lägga vantarna på. Yum!

Imorgon ska jag ner till Malmö och hänga på Rapunzel of Sweden. De ska ha kundevent och kommer bland annat att bjuda på goodiebags till alla som handlar , gratis curlbar och bra erbjudanden. De kommer också att visa bal- och studentfrisyrer och jag ska sitta modell. Hoppas vi ses! Du kan läsa mer om eventet på deras facebooksida här.

Ser fram emot en eftermiddag i Malmö!

(i samarbete med Rapunzel of Sweden)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats