Ida-Marie Isaksson

Konjac Sponge

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Det här inlägget skulle egentligen ha kommit upp vid lunchtid men det var problem med sajten så jag kunde inte logga in så det få komma nu istället. Vi har just ätit en god middag och jag har shoppat lite härlig inredning som ni som följer mig på spachat kanske kunnat se (IdaMIsaksson). Hoppas ni har en trevlig fredagkväll!

Alltså min dag blev genast så mycket bättre när ett bud knackade på dörren med ett paket. En sak som jag haft på min wishlist men inte lyckats hitta. Nämligen en Konjac Sponge från Konjak Sponge Company. Jag tvättar alltid ansiktet, sedan flera år tillbaka med tvättsvampar och när jag hörde talas om denna för ett tag sedan så visste jag att jag måste ha en. Så så glad. Det är i princip det bästa du kan ha i alla avseenden!

Om vi börjar med de dermatologiska aspekterna så är det en helt naturlig produkt utan konstgjorda ämnen som innehåller naturliga mineraler och antioxidanter. Den har en svagt basisk pH som balanserar hudens egna pH (balansen hjälper huden att hålla fuktbalansen normal, dvs inte blir torr/fet). Därför sägs The Konjac Sponge vara bra mot ex acne och finnar. Den har en lätt exfolierande effekt och tar effektivt bort orenheter. Huden blir len, slät och får en otrolig lyster. Den passar alla hudtyper, tom babyns känsliga hy! Du kan ha vilken rengöringkräm som helst på den eller bara köra med vatten om du hellre gillar det.

Den är baserad på en växt och helt vegetabilisk och hållbar, 100% nedbrytningsbar, cruelty-free, vegansk och alltså det bästa för miljön
och vår omgivning. De är fria från kemikalier, föroreningar och andra giftiga ämmen. Hurra för giftfritt. Vilken produkt alltså! Håller ni inte med?

Eftersom jag har använt svampar i så många år så är detta en given produkt i mitt badrumsskåp från och med nu.

Detta gäller alltså svampar från företaget  The Konjac Sponge Co som är certifierade och renommerade. Andra företag kan jag inte gå i god för. Här verkar du kunna köpa dem på nätet (och på Asos fast de är slutsålda), men jag tror att de är på G ut i butik i Sverige inom kort! Update! Du hittar Konjac Sponge på kicks.se!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    Hej! Använder du den med rengöringskräm för att ta bort sminket eller tar du bort sminket först?
    Om man väljer att ha rengöringskräm på och ta bort sin foundation hur tvättar man sen svampen på bästa sätt?
    Mvh

stats