Ida-Marie Isaksson

New in for V’s room.

elodie-details-förvaring

elodie-details-inredning

elodie-details-2016

elodie-details-inredning-2-

Det är ingen tvekan om vilka färger det är som gäller för inredningsvåren när det kommer till barnrum. Det är pudriga dova färger för hela slanten. Jag ska ju snart påbörja en renovering av Vincents rum och denna korg och lite andra grejer från Elodie Details nya kollektion ”Colors of The Wind” fick flytta in lite tidigare än beräknat. Serien är helt magisk! Jag älskar färgerna och de får nog bli utgångspunkt när jag letar inredning!

Hej på er. Hoppas ni har en go söndag. Vi gick och la oss innan 10 igår, det har nog aldrig hänt. V vaknade strax innan 7 så det blev en rejäl natts sömn. Det är fortfarande lite sjukstuga här hemma. Jag är inte alls så farligt förkyld men förkyld i lederna är jag, usch! Det får bli ett samtal till reumatologen imorgon och höra om det är något jag kan göra för det gör så ont. Någon mer därute som är reumatisk/inflammatorisk och som får skov när ni blir förkyld? Har ni några tips hur man kan lindra?

Spjälsäng Stokke HomeKorg Elodie DetailsKlossar Kids ConceptSängkläder By HeritageHylla Jollyroom.se

Puss på er fina läsare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Hej,
    Jag har reumatism och blir ofta ”förkyld i lederna” vid förkylningstider istället för att bli förkyld som vanligt. Det dom har hjälpt mig (förutom att hålla mej borta från förkylda personer) är dels träning (har kunnat sluta med daglig medicin) och vid skov äter jag kortisontabletter alt får en kortisonspruta om det är en enstaka led.
    Krya på dej 🙂

  2. Hanna

    Hej Ida! Jag hade jätteont i leder och allmänt kraftlös i hela kroppen efter en lång tids sjukdom. Läkarna sa att det var biverkningar från att jag varit så sjuk men det ville inte ge sig så jag gjorde mina egna efterforskningar och kom fram till att jag skulle sluta äta mat som ger upphov till inflammation, med det menas animaliska produkter, processerad mat och gluten. Så jag slutade äta mjölk och köttprodukter samt uteslöt gluten helt och efter en månad var allt bättre. Jag äter helt vegansk med undantag för lax. Jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv. Gurkmeja, ingefära och Aloe Vera tar jag också samt massvis med grönt te. Det kan vara svårt i början att göra förändringar men det är värt det 🙂

    Du kan Googla själv om mat mot inflammatoriska sjukdomar eller ta kontakt med en dietist. Jag lovar det kommer göra skillnad <3

stats