Ida-Marie Isaksson

fight for your happiness.

DSC_1069

DSC_1054

DSC_1051

DSC_0012

DSC_1063

DSC_1048

DSC_1043

God kväll på er! Hur mår ni? Jag har haft en toppendag men jag har mått lite sisådär på eftermiddagen. Lite matt och svimfärdig och en smygande huvudvärk. Migrän trodde jag först men nässprayen hjälpte inte och jag känner mig så konstig, kanske nån biverkning på min medicin. Aja, en dålig dag kan alla ha! Jag är glad att de kommer så sällan nuförtiden. Hoppas jag mår bättre imorgon för då ska jag lunch med en vän! Jag mår verkligen SÅ OTROLIGT mycket bättre sedan jag fick en second opinion på Reumatologen och fick en diagnos och behandling mot mina onda leder. De gör fortfarande lite ont, det kommer att ta tid innan behandlingen får full effekt. Men min ork, min energi och och min smidighet är grymt mycket bättre. De är en sån lycka i det, ni anar inte! Man ska inte ge upp, man måste fightas lite för sin egen lycka! Den levereras inte på ett silverfat.

Lace up SweaterHigh Waist DenimSilver Sneakers – Chanel Boy – Imso Eyewear

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Hej! Hört att man kan sluta med griskött för att man ska få mindre problem med leder, eller även prova på akupunktur! Lycka till.

  2. Frida

    Fining där! Snyggt! Du kämpar på Ida med dina leder… Skönt att du fått hjälp nu. Vad är det för diagnos du fått? (Du behöver inte svara om det känns för personligt). Skönt att du har fått hjälp och en behandling iaf. Stor kram

stats