Ida-Marie Isaksson

Good M

chiapudding

Men gooooooodmorgon! Såhär såg min frukost ut. Chiapudding med färsk frukt och bär. Så underbart gott ihop, ni borde testa! En riktig energibomb! Skriver receptet till chiapuddingen lite längre ner. Varför en sån god morgon då? Jo ni. När det var dags att sova igår stoppade jag i mina öronproppar och sade au revoir älskling. Sedan sov jag som en stock i 10 timmar, jisses så skönt att sova så många timmar i sträck!
Men framförallt så kom ju M äntligen hem igår och allt var som vanligt igen. Alldeles underbart. Vi lekte massor och tog en promenad och sedan beställde vi massor av thaimat och slöade i soffan. Han hade köpt med sig presenter till både mig och lilleman från Barcelona som jag ska visa sen. Kan inte bli så mycket bättre hehe.

Nu ska jag göra mig i ordning och hoppas att regnet håller sig borta så att jag kan plåta lite outfits. Hörs sen / I

Recept Chiapudding

3 msk chiafrön
2 dl mandemjölk
(blanda och låt stå i kylen ex över natten)
hallon
kiwi
banan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Tack för tipset. Ska ta och testa apotekets öronproppar. Har några vanliga gula skumproppar nu. Inte de skönaste men väldigt effektiva. Jag är också superhörsel. Hör saker som andra inte hör och vaknar ofta före min make även om jag har högdämpade öronproppar riktigt djupt inpluggade i öronen. Pga min superhörsel så använder jag öronproppar på konserter, uteställen, spinningpass, bio mm för att inte få ont i öronen samt att jag tycker det är mycket behagligare med öron när volymen blir lite högre.

  2. Petra

    Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Trodde nästan jag var det. Ingen jag känner gör det. Jag sover alltid med öronproppar då jag har svårt att somna och min make snarkar. Själv hör jag nästan inget när jag har öronproppar på mig när jag sover. Tycker att det blir så tyst och skönt när man har pluggar in öronpropparna djupt i öronen. Ibland får jag dock lite ont i öronen av dem. Har du något bra tips sköna öronproppar att sova med?

  3. Lovisa

    Hej, jag har läst din blogg i flera år nu och kikar in här flera gånger i veckan. Jag måste bara säga att jag verkligen imponeras och inspireras av dig. Du är verkligen så stark som klarar av allt du har och tar för dig, trots motgångar ibland. Du upprätthåller alltid sån stil och klass oavsett, och det är så inspirerade. Jag ser verkligen dig som en förebild! Kram

  4. Jenny

    Jag har sett fem avsnitt av Making A Murderer och nu börjar man verkligen bli irriterad, haha!
    Blir så irriterad på åklagarsidan och stödjer Stevens advokater helt… Åklagarsidan lägger ju orden i vittnenas munnar -.-

    Läste också att Stevens ”hjälpreda” har IQ på under 70 så jag antar att han är ganska enkel att hjärntvätta (utan att låta elak).

  5. Kristel

    Hej Ida, jag kom in på din gamla blogg och läste att du prövat botox mot huvudvärk, hjälpte det och har du gjort det igen? Funderar på att själv göra det en gång för alla. Lider så av huvudvärken och det i kombination med två babyn är ingen höjdare:)

stats