Ida-Marie Isaksson

big day.

granit-ryggsack-barn

Idag var det en stor dag för oss. En dag många föräldrar laddar med en massa vemod, ångest och kanske fasa. Men en dag som vi ser som något väldigt positivt för vår lille pojke så han får träffa andra barn och vuxna. Något han verkligen gillar men får alldeles för lite av pga att vi inte känner så många här. Idag var det nämligen dags för inskolning på en förskola i vårt område. Vincent ska vara där några timmar i veckan. Förskolan har vi fått rekommenderad av våra fotbollsvänner och Vincent stormtrivdes första dagen. Han lekte med de andra barnen och trots att han hade ytterkläder på så tultade han runt utan att tappa tålamodet. I vanliga fall (när han är med oss) pallar han knappt sedan sätter han sig ner och skriker av frustration och vill att vi ska bära honom. I don’t blame him! Aja, det var en skön känsla första dagen, hoppas det går lika bra imorn!

Hittade denna snygga och urgulliga miniryggsäck på Granit igår. Så snygg, M ville ha en likadan och det fanns faktiskt i vuxensize också!

granit-ryggsack-mini

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats