Ida-Marie Isaksson

summering&nyårslöften?

interior-mac-white

Sista dagen på 2015 och vilket år det har varit. Det finaste minnet jag har är när Micke friade en ljum sommarkväll i Athen. Året har för mig mest handlat om att vara mamma och att lägga saker som jag tidigare tyckte var viktigt åt sidan. Omprioriteringar och att sänka ribban en aning för att inte känna mig otillräcklig. Som ni vet har 2015 varit ett tungt år för mig hälsomässigt med väldiga ledsmärtor, men jag fick tillslut en diagnos och nu kan det bara bli bättre. När man är sjuk önskar man sig bara en sak.  Jag ser verkligen fram emot 2016, att börja jobba lite mer och hoppas verkligen att jag nästa år vid den här tidpunkten kan se tillbaka och tänka hur mycket bättre jag blivit.

Och mina mål och visioner för 2016 år är:

Komma tillbaka till gymmet och bygga upp en stark kropp

Blogga mer, mer foton, mer vardagspepp.

Resa mer.

Jag har flera mindre och mer personliga mål också. Det är jättebra att skriva ner och visualisera sina mål, även klippa ut eller photoshoppa ett collage med sina drömmar och mål. Jag gjorde ett för några år sedan och jag tror jag har uppnått allt på det. Allt från jobbrealaterade grejer (som var syftet med den) till materiella ting som jag bara slängde in av farten. Jag ska sätta mig ner och ha en planeringsdag deluxe när jag kommer hem. Ni borde testa!

Gott nytt år till alla min läsare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats