Ida-Marie Isaksson

Elly Pistol Mellandagsrea.

elly-pistol-rea-2

elly-pistol-rea

Hej på er!

Har ni gett er ut i mellandagsrean ännu? Jag är inget fan av trängsel och oordning så jag brukar hålla mig borta från butikerna och handlar oftast på nätet istället.

Jag har ju den senaste tiden gjort outfits i samarbete med Elly Pistol och nu har de 30 % rea på allt så länge lagret räcker. Ett tips om ni t.ex letar något att ha på er på nyår är den magiska kjolen Jack Bold i samma material och mönster som klänningen jag har på mig och som sålde slut direkt. Perfekt att matcha till en enkel svart crop-top eller ett snyggt linne. Annars är mitt bästa tips Bombarjackan Bomber Madness. Den är min favorit i basgarderoben just nu för den passar till allt.

Happy shopping peeps!

I samarbete med Elly Pistol

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats