Ida-Marie Isaksson

Kemisk peeling.

harizont

medic8-kemisk-peeling

 

 

Igår var jag på en salong här i stan som heter Hårizont och gjorde en Kemisk Peeling. Det är ju något jag brukar göra med jämna mellanrum men nu var det länge sedan och denna gång provade jag ett nytt märke som heter Medik8 och kommer från Storbritannien. För er som inte vet vad en kemisk peeling är så är det en vätska man penslar på och låter verka någon minut som tar bort döda hudceller, stramar upp huden och reducerar linjer på ett effektivt sätt. Det finns lite olika inriktningar, anti-age, acne, orenheter, pigmentfläckar, fina linjer runt ögon osv.

Jämfört med dem jag har gjort tidigare märkte jag genast ett resultat med denna och det syns tydligt. Den kändes också mer än de jag gjort tidigare, vilket jag tycker är positivt, De andra har jag knappt känt alls. Det gick över så snart behandlingen var färdig. Man får verkligen det man betalar för! Redan efter 12 h var huden klart mycket finare. Min hy är ren och fylld av lyster och den är mycket stramare än innan. Jag gillar verkligen denna behandling och kan rekommendera den varmt!

Jag har fixat en liten julklapp till mina Umeåläsare! Ni får 300 kr rabatt på Medik8 Kemisk Peeling som normalt kostar 995 om ni hälsar från mig (”Ida-Marie”) när ni bokar! Här hittar ni salongen (länk)

God jul ✶

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats