Ida-Marie Isaksson

lugnet har lagt sig

DSC01887Lugnet har lagt sig och jag och M har krupit upp i soffan med en godispåse, trötta men glada. För ett år sedan blev vi föräldrar, high five på den!  För exakt 1 år sedan var vi inne på förlossningen och väntade på att bli inskrivna. en halvtimme senare var han  ute. Bråttom bråttom 🙂

Jag har ett riktigt dåligt internet här, det går inte att ladda upp bilder. Så ni får lite gamla som jag har sparade på denna dator. Vet ni vad? Imorgon är det visst jag som ska skämmas bort. En riktig lyxdag. Bland annat hårfix på Rapunzel of Swedens salong i Umeå. Can’t wait! Ses då! /Ida

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Hej,

    Som av en slump hamnade jag på din blog och läste om den sjukdom du blivit drabbad av.

    Jag har i fyra år levt med ledvärk och muskelvärk utan att kunna få en diagnos. Ljuskänslighet och brain fog har jag också ofta. Detta exploderade efter det att min son föddes. Reumatolog och allmänläkare fattar ingenting. Men liksom dig blir jag sämre när jag tränar och är smal som en sticka. Får många puckade kommentarer från de i min närhet. Att jag behöver äta mer etc. Jag hade blivit så tacksam om du kunde maila mig vad du är drabbad av då jag tycker att det låter väldigt likt min situation.

    Men jag skriver också om ett tips. När jag var som sämst så jag knappt kunde gå, så sa sjukvården till mig att ”vissa får leva med smärta”. Och det är inte sant.

    Jag vet inte om du vet att just inflammatoriska sjukdomar triggas av gluten, mjölkprodukter och socker. Gluten ”förgiftar kroppen” i ca 3 veckor, mjölk i ca 4 dagar och socker i 1 dygn.
    Jag fick rådet att ge upp dessa 3 men gav upp gluten och mjölk.., två dagar senare var jag smärtfri. Kunde träna enkla övningar och mår ok.

    Kan fortfarande drabbas av skov, men kroppen ”orkar” nu.

    Det kanske inte funkar för dig, men för min del så betyder ett liv utan gluten och mjölk ett liv utan kortisontabletter.

    Jag hoppas att du får möjlighet till ett smärtfritt liv inom snar framtid. Jag hade uppskattat så mycket att få reda på vilken sjukdom som drabbat dig. Då jag även om jag funnit ett system som fungerar, hatar att leva i ovisshet.

    God Jul
    A

stats