Ida-Marie Isaksson

Tack.. och en fortsättning..

 

 

Jag hade inte förväntat mig en sån stark respons på mitt föregående inlägg. Tack för det. Det är bara några få som beter sig som idioter och det är några få som även försvarar dessa idioters beteende. Men merpartern av er är tänkade och klokaa människor med fantatiskt mycket empati och kärlek. Jag skickar tonvis tillbaka till er!

Några av er har tagit upp ämnet som jag yppat tidigare och använt det mot mig, som att jag förtjänar dessa kommetarer. Nämligen att det jag sagt att man SKA fråga hur någon mår när man misstänker att någon mår dåligt ex när någon gått ner mycket i vikt. De använder alltså det som ursäkt till att att skriva saker som ”Usch, det är inte fint att vara så smal som du är” eller ”du ser ut som du har anorexia”. Och sedan säger de att det är av ”omtanke” som dessa kommentarer skrivs. Förlåt men nu är du naiv. Detta handlar om nätmobbing.

Om du är orolig att någon av dina VÄNNER är sjuk, har en ätstörning eller mår dåligt pga något annat så ska du prata med den personen, Det är jätteviktigt! Men du ska prata med hen face to face, skicka en sms eller kanske ett mail. Visa att du finns där. Du ska inte sprida rykten och du ska absolut inte yttra din oro på sociala medier där alla andra kan läsa vad du skriver.

Tack för att ni lyssnar och läser! Kärlek / Ida

pool6

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Även om man inte tror att man tar åt sig av elaka kommentarer så tror jag ändå att de lämnar små sår.. Därför var det starkt av dig att sätta ner foten och ge svar på tal!

    Jag tycker att du är jättefin! Du verkar vara en jättehärlig person med stort hjärta.

    Kram till dig och hoppas ni får en mysig jul!

  2. Sofia

    Förstår inte folk som tror de har rätten att kommentera andras utseende, du är jättevacker som du är och lyckligt lottad❤️ Innan jag blev gravid var jag smal, hade självförtroende och kände mig väldigt säker i mig själv. Efter 2 graviditeter som innehöll konstant illamående, risk för förtidigt födande och en bergochdalbana utan desslike unnande jag mig att äta saker, gick upp 10 respektive 15 kilo under graviditeterna och har tyvärr ej blivit av med dem efter och jag lovar dig att det har folk åsikter om med

  3. Josefin

    Jag själv har en ätstörning och har haft sedan fem år tillbaka och tycker det är så jobbigt när folk kommenterar ens kropp.
    Jag måste bara säga att jag tycker du är så himla fin och vacker som du är och jag hoppas du blir bra och du slipper smärtan som du har!

    Ha en underbart fin jul och ta hand om familjen =)

  4. Angelica

    Det är så trist att man ens ska behöva förklara sig och ursäkta sig för hur man ser ut !
    Tjejer ska ofta klanka ner på andra tjejer troligtvis av ren avundsjuka eller för att dom helt enkelt inte kan hålla sina åsikter för sig själva… Har man inget snällt att säga ska man bara hålla k***en !
    Ungefär som att du inte redan vet att du är smal !?
    Du är iaf jätte fin och jag hoppas du nån gång får leva utan din smärta i kroppen !
    God jul och hoppas ni får en fin ledighet ❤️
    Kram Angelica

stats