Ida-Marie Isaksson

Nytt från H&M Home&hur får man dem att lära sig inte köra kamikaze från soffan?

barnrum-inspo

barnrum-blogg-hm

God morgon. Här vaknade vi utvilade efter en hel natts sömn. Man blir lika förvånad varje gång det händer, spec efter en natt som igår. Det var en tand som spökade, en hel framtand hade trängt fram under natten. Så nu har han två små gulliga kanintänder i överkäken. Igår kom även en ny skill som ledde till totalt mayhem på kvällskvisten. Den lille virvelvinden besteg soffan på egen hand. Och var så överlycklig att hann tjöt. Sedan rundade han mig i soffan ivrigt tjutande och sedan…  Kamikaze ner på golvet med huvudet före i mattan skrattande och så runt och upp igen. Vi håller ju i honom såklart, helt förfärade. Han fattar inte att han kan slå sig, alt bryta nacken när han häver sig ner för soffan så. Tur vi har en mjuk matta. Vi har försökt lära honom genom att visa att man går baklänges, sagt ajaj, försökt att få honom att bli rädd, låtit honom slå sig lite kontrollerat men han bara skrattar. Haha, onge. How to do? Lär han sig snart eller kommer han att köra kamikaze/skratta åt oss resten av livet?

Här ser ni förresten lite nytt till Vincents rum från H&M Home’s babyavdelning. De har så mycket sött. Djurhuvudet kan man även ha som kudde. Till tofflorna köpte vi en matchande vit morgonrock med små kaninöron på luvan. En liten julklapp!

Ha en fin dag så hörs vi sen, Ida

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina Å

    Haha, igenkänningsfaktorn är hög. Meningen ”rumpan först!” var nog den vanligast förekommande hemma hos oss under ett par månader, men till slut förstod vår lille trollunge i alla fall 🙂 Taxk för en härlig blogg!

  2. BeaS

    Haha, livsfarligt men gulligt också ju. Vi körde stenhårt på ”rumpan först” ner från allt. Tog bara någon dag och sen satt det. Visst har det skett olyckor ändå men övning ger färdighet

  3. sofi

    Hej!
    Härlig blogg du har!!
    Tänkte höra med dig om er Q5a, (har för mig att ni har en sådan) hur tycker ni den funkar som familjebil med bagaget att ha vagn och packning när man ex reser iväg.

stats