Ida-Marie Isaksson

Flare denim and oversize knit.

fornarina-flare-denim

inspo

flare-denim-blogg

fornarina-flare-jeans

DSC_0198

fornarina-flare-denim-2

DSC_0138

elly-pistol-bomber-jacket

Hej igen fina läsare! Här ser ni ett exempel på hur jag matchar mina flares som jag skrev om igår, jag tycker de gör sig bäst med en oversize tröja upptill. Jag är just hemkommen från Poshshop där jag har fått fina tassar, ska fota och visa imorgon när det är lite bättre ljus. Nu ska vi packa resväskorna för imorgon bitti kommer taxin som ska ta oss till flygplatsen och UMEÅ!
Ha det gott / Ida

Wearing (adlinks)
Elly Pistol Bomber Jacket HERE
Old H&M Knit
Fornarina Flare Denim HERE
Nelly Shoes HERE
Eyewear HERE

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Jag håller också med Lina, tänkte på att du blivit så smal på senaste men vet själv hur jobbigt det kan vara när folk ska kommentera ens utseende hit och dit. Så därför har jag tvekat på att kommentera det. Men som tidigare talare sa så blir man orolig, känner inte dig men hoppas inte du tar illa upp av min kommentar. Ta hand om dig, kram

  2. Lina

    Hej idamarie! Följt dej sedan start och alltid tyckt att du är så vacker o naturlig. Men nu börjar de verkligen, verkligen kännas farligt med din viktnedgång.. Kommer ihåg sist du gick ner fort (inte i närheten av nu men) och du eftersökte varför ingen pratade med dej eller sa något…. Du ser verkligen inte frisk ut nu, och man känner en oro…!du som starta i den här bloggvärlden så himla genuin och icke utseendefixerad.. Hoppas du hittar tillbaka till det(dej gissar jag) för du är så vansinnigt vacker i det. !

  3. Lina

    Hej,

    Förlåt att jag skriver ut det här men din kropp ser fruktansvärt sjuk ut!
    Att vara smal och tränad är en sak men anorexia smal det är inte hälsosamt eller snyggt!
    Du har alltid haft en smal, snygg, fin figur men du krymper för varje gång jag kikat in och bilderna är oroväckande.

    Hoppas det är bra med dig!

    Kram

  4. M

    hur lyckades du gå ner såhär mkt ner i vikt! Kommer ihåg hur du såg ut tidigare i din gamla blogg, du måste ha tappat minst 10 kg! Är det bara genom träning LR har du ändrat kosten också? Du har superfin kropp!!

stats