Ida-Marie Isaksson

Big step.

DSC02358

Morning monday!
Jag jobbar idag och planerar och förbereder inför avresan på onsdag förmiddag. Måndagar är verkligen den bästa dagen på veckan att organisera och strukturera upp, sätta upp mål och tänka ut hur man kan göra denna vecka bättre än den förra. Jag håller på att göra lite småförändringar i bloggen nu för att förnya lite. Det är viktigt att känna att man utvecklas på jobbet, eller hur? En ny header är på G, jag hoppas den kommer upp idag. Kom ihåg att jag gärna tar emot era synpunkter på önskeinlägg!

Vincent hade en riktigt stökig kväll igår. Vaknade och var så otröstlig under en lång stund, jag tror det är en tand på G. Han är så sällan ledsen på det sättet annars. Hungrig är han också, det är tillväxtperiod och utvecklingssprång i ett tror jag. Vet ni vad, han gick sina första riktiga steg igår. Ni vet sådär när de verkligen tultar fram. Från bordet där han står på bilden fram till tv-bänken. Han gjorde om det flera gånger sedan också. Vi såg att det var på G innan, så vi hade kameran i högsta hugg. Han har tagit steg ganska länge men är väldigt försiktig, vi sa till varann att ”han vet ju hur man gör, han är bara bekväm, det går ju fortare att krypa”. Och med en leksak i handen och distraherad av något spännande på tv’n spatserade han iväg. Vi höll andan och var så stolta, High-fiveade varandra lite tyst och sa vad duktig han var när han stod på stadig mark igen. Så snabbt tiden går alltså! Dagen innan sa han ”MAMMA” till mig också när han upptäckte att jag satt i soffan bredvid när han höll på att somna. Jag satt knäpptyst för att inte störa och han hade väl glömt att jag var därmen så såg han mig, började skratta och sa ”MAAAMMMAAA”. Både jag och Micke började typ gråta. Så sött så vi dog. Underbara unge!

Ha en fin måndag! Kika in lite senare så ska ni få se mina favoriter min walkin! Laters!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    hej fina Ida! Jag undrar om du någonsin kommer gå tillbaka till jobbet som sjuksköterska, eller om det är bloggen som kmr att vara ditt jobb? 🙂

  2. Ellen

    Vad roligt och underbart! Jag längtar så tills den dag min dotter säger mamma. Kommer nog också börja böla. Jag undrar också hur ni kombinerar jobb och ledighet? Jag funderar på att starta upp eget nästa år och kombinera det med föräldraledighet men vet inte om jag riktigt vågar. Vad tycker du har varit svårast med att driva eget?

    Kram

  3. Ida

    Å så kul att lille V går! Och jag känner igen mig med att man dör söthetsdöden för sakerna de säger och ibland bara gör en liten min eller rörelse, myyys! Jag skulle gärna läsa om hur det är att kombinera jobbet bloggare med mammarollen, tar ni ut föräldrapenning, vad vill man dela med sig av i bloggen, hur hinner man med all den tid som krävs framför datorn/kamera/mobil? Kram!

stats