Ida-Marie Isaksson

Bloggtips

 

    
 

Ni har väl inte missat Josefin Lustig som är tvåbarnsmamma, bor i Glasgow, bloggar på Loppi och har sitt eget klädmärke Little One and I? Våra män har spelat fotboll tillsammans sen de var små och det var så vi träffades. Det är dessutom samma matchmaker (Kalle) som fört oss samman med våra män ☺️

Hennes klädmärke Little One and I är så coolt. gjort för att man ska kunna matcha med sina barn och väldigt unisex. Jag använder många av plaggen flitigt på Vincent. T-shirtarna är de bästa och snyggaste som finns! Missa inte hennes Black friday weekend!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats