Ida-Marie Isaksson

Busy day.

DSC01937

 

Hej gullisar!

Idag har det varit fullt upp. Vaknade med en riktigt ond kropp vilket inte var så bra, men imorgon ska jag till reumatologen och då är det iofs bra att jag är i ett sånt tillstånd så jag ser det positivt. Jag har varit hos min sjukgymnast, fixat naglarna och sedan gjort min andra laserbehandling på akaciakliniken. Jag håller ju på att ta bort håret i armhålorna, det ser ut som att jag kommer att inte kommer att behöva speciellt många behandlingar alls då det redan har gett resultat. Grymt! Nu ska jag redigera dagens outfit som kommer upp lite senare och sedan är det dags att packa det sista inför resan till Stockholm imorgon.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats