Ida-Marie Isaksson

New in for V

lindex-jacka-tiger-tryck

God morgon! Ska strax väcka V och göra oss klar för att åka mot Fysioterapeuten men först måste jag visa vilken snygg jacka vi hittade på Lindex igår. Precis vad jag letat efter!
Vi köpte den oversize (98/104) så att den hänger lite över höfterna och man kan rulla upp ärmarna. Den är ändå inte överdrivet stor. Det bästa är att den är tillverkad i sustainable choice!
Den åker på redan idag tillsammas med baby Uggs och en upprullad mössa (också den från lindex) Medaljen har V köpt till mina fysioterapeut, han har väl hört hur bra jag tycker hon är!

Ha en fin dag!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Hej Ida!
  Detta har inget att göra med detta inlägg men jag undrar hur du får till dina lockar, vilken platt/locktång använder du osv? HUR GÖR DU?! 🙂 Du har verkligen perfekta svallet! Kram

 2. Linda

  Hej! Måste bara kommentera o säga att du är en sån inspiration för mig. Vi var gravida samtidigt och det är kul att följa er. Har du några tips för en som kört fast med viktnedgång efter graviditeten? Tittar på dig och du ser fantastisk ut. Känner mig inte som mig själv ännu och jag är för ung för att inte va nöjd med min kropp. Tyvärr är allt mitt eget fel då jag har ett sockerberoende.. Kan inte sluta. Har du några tips till mig som vill bli hälsosammare?

  Du är så grym!
  Kram

stats