Ida-Marie Isaksson

Ny matta.

jotex-matta-padova

jotex-padova-matta

God morgon!

Vi har haft en hyfsad natt men en riktigt gnällig morgon. Igår upptäckte jag att en stor framtand är påväg att spricka fram på lille kotten så det är inte så konstigt att han är lite gnällig. Det måste göra riktigt ont!
Nu sover han äntligen sin förmiddagsnap och jag äter lite ordentlig frukost. Det blev typ 10 pepparkakor och kaffe när jag klev upp, riktig delikatessfrukost.

Här ser ni förresten vår nya matta från Jotex.se som vi är så förtjusta i. Perfekt för frusna fötter och små bebistassar nu när vintern smyger sig på. Den är riktigt tjock och härlig så alla i familjen instämmer att det var ett riktigt bra val. Det är också skönt med lite ljuddämpning i vårt kyrkrum till kök/vardagsrum. Mattan heter Padova och är i strl 200×290 cm.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Piza Ryamatta

    […] beställde denna matta från Jotex. Den är i samma material och härliga täthet och tjocklek som vår vardagsrumsmatta som också är från Jotex och den är benvit, inte gul eller cremefärgad som många ”vita […]

  2. Lekhörna.

    […] leker oftast i vårt öppna vardagsrum/kök och på den nya mjuka stora mattan vi just köpte (grymt köp!) Men då och då sätter han fast in på sitt rum och där öppnar sig en ny värld […]

stats