Ida-Marie Isaksson

The Incredible Facemask

DSC_0212

Igår kväll kände jag att min hy behövde lite extra omhändertagande så jag testade denna mask som jag fick hem för ett tag sedan att testa. The Incredible Facemask har nog många hört talas om, även jag och jag var sugen på att testa och se om den håller vad den lovar. Ett paket innehåller 5 masker och en pensel.

Man applicerar masken i ett ganska tjockt lager i ett rentvättat och torrt ansikte. Penslen var väldigt bra då konsistensen är kladdig. Jag höll mig borta från hårfästet eftersom jag hört att den fastnar ganska ordentligt. Masken var väldigt skön mot huden, inget som sved eller irriterade. När man penslat på ett lagomt tjockt lager så låter man det torka i ca 30-45 minuter.

black-mask

Så till finalen. Jag hade hört på förhand att det kunde kännas lite att ta bort masken och det stämmer. Den hugger verkligen tag i allt på huden. Så det kändes lite som men mild ansiktsvaxning på kinderna där man har lite fjun, annars kändes det inte så farlig alls. Om man är känslig kan man välja att bara lägga masken i T-zonen Jag tycker att den tog bort en hel del smuts och död hud vilket jag tyckte var toppen. Den rengjorde verkligen bra. Men den bet inte så bra på mina små porer. Min hud känns iallafall len och fräsch idag jämfört med innan.

idamarie-facemask

Om ni vill prova ansiktsmasken så får ni 30% genom att använda koden ”idamfacemask30” Klicka här så aktiveras rabatten direkt. (länk till maybeauty)

Någon av er som har testat? Jag har ju 4 kvar, har ni några tips på hur ni kommer åt de där porisarna?

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats