Ida-Marie Isaksson

update i sjukstugan.

  

Såhär ser han ut vår lille prickige korv. Nya blåsor på händer och fötter idag. Värst är det i ansiktet och runt munnen. Men inga nya blåsor där, bara skorpor. Prickarna på kroppen är tydligen nån sorts virusprickar. Men tack och lov så är han helt opåverkad och lika glad som alltid! 

Inatt sov han som vanligt, vaknade och ville få lite tröst vi 2 och nappen vid halv 6. Sedan fick vi sovmorgon till strax efter 8. Tackar! Nu äter han vanlig mat, nappflaskan med välling och vatten är det enda han ogillar.

Om inte utslagen på kroppen (de som ej är höstblåsor) har börjat lägga sig till imorgon så ska vi in till VC för en koll igen. Hittills har de bara ökat.

Så skönt att han mår bra. Det är huvudsaken!

(Vi har blivit bedömda av barnläkare så vi vill inte ha några diagnoser eller spekulationer i kommentarsfältet, det blir man bara så himla orolig av. Tack på förhand!)

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Men lilla snutten – stackars…! Hoppas det vänder snart, både för lilla V och för det förmodade värkande mammahjärtat. Kram på er!

  2. Amanda

    Hej! Stackars lilla killen, hoppas han kryar på sig snart!
    Jag har en fråga gällande by heritage kläderna, är de normala i storlekarna? Är så sugen på att lägga en beställning.

  3. Alex

    Ååh lille plutten krya på sig! Det gör ju så ont i hjärtat att se dom små sjuka. Men precis som du skriver är ju allmäntillståndet det viktigaste, så ingen oro nu mamma;) en positiv sak som jag brukar tänka är att det är en process som deras kropp måste gå igenom. För varje sjukdom dom har bygger dom upp ett bättre eget försvar för framtiden. skänker lite tröst till mej iallafall:D Problemet är ju bara att det finns så många olika virus måste stöta på första året…

  4. Elin

    Men åh liten! Det gör ont i hela kroppen när man ser små ha ont 🙁 hellre att man som vuxen råkar ut istället! Hoppas allt lägger sig och går åt rätt håll så snart som möjligt!! Krya på er!

  5. Anna

    Lilla gubben, vad skönt att läsa att han mår bättre! Dumma prickar som gör så ont 🙁 Har de konstaterat höstblåsor? Tänkte så att det inte är vattkoppor? Min lilla var 6 månader när hon fick det. Stor kram Ida från Anna

  6. JohannaIsabella

    Så skönt att han mår bättre, hoppas att han blir helt bra fort! =) måste vara så jobbigt när ens barn är sjukt, längtar inte tills det är dags för min lilla tjejs första sjukdom!

stats