Ida-Marie Isaksson

Stringhylla pocket.

stringhylla-barnrum

God morgon. Här ligger jag under filten igen. Denna nedrans förkylning är seg alltså, men nu är den nog på upphällningen. Idag ska jag ta mig ut en sväng då jag ska till Posh Shop och fixa naglarna, de jag har nu har suttit i 7 veckor (!) så det är dags!

Såhär blev i Vincents rum. Den passade perfekt in där tycker jag, lagom stor och så fin! Den ska pyntas lite mer, men ni får en sneakpeek så länge.

LOVE I

Stringhylla Rum21 //Tavla Fashionell // Djungledjur Lilla Rummet // Design Letters Mugg Cirkusfabriken // Bokstav & Marqee Lampa Panduro Hobby (länkar)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats