Ida-Marie Isaksson

The flu.

stokke-izi-go

Hej på er! Ännu en sjukdag här hemma och idag blev det en tur till vårdcentralen för att kolla upp Vincent. Hans allmäntillstånd är helt okej, han är bara väldigt snorig. Men jag har en historia av att aldrig ha feber när jag är sjuk, tom när jag  har fått skepsis (blodförgiftning) pga infektioner. Och Vincent har ännu aldrig haft feber när han varit sjuk så vi ville var på den säkra sidan och kolla upp öron och sånt. Men allt så bra ut så det var skönt, nu kan vi vara lugna. Hade hoppats på att få näsdroppar utskrivna men det finns tydligen inte längre. Så vi får köra vidare på Physiomer (världens bästa uppfinning! En näsdusch) och näsfridan. Så får vi hoppas att det ger med sig snart. Jag är också ganska sänkt med en hemsk hosta (som V har sluppit, tack gode gud) och jag har tappat rösten. Skönt att man jobbar hemifrån och kan strukturera dagarna som man vill. Nu väntar jag på att M ska komma hem från årsmötet med HIF och sedan ska vi krypa ner i soffan med en film.

Bilstol från Stokke, Hoodie från Livly, Mössa från Lindex, Halsduk Från Mango, Napphållare från Elodie Details och Giraff från Sophie The Giraffe.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Du kan blanda egen nässpray som småbarn får ta. Kolla med ditt BVC så kan dom tala om exakta mått/dos.. Nässpray är receptfritt inget ngn läkare skriver ut utan finns på apoteken!

  2. Ida

    Vi har exakt samma situation med snorig liten bebis här hemma, fick reda på att det var tredagarsfeber så nu har plutten även fått utslag över hela kroppen. Har haft jättesvårt att sova pga allt snor så BVC sa att vi kunde använda näsdroppar från 1 år. Ett tips om han får mera problem. Har inte testat näsduschen, försökt med nässug men det är inte populärt… Har ni testat det? Krya på er!

stats