Ida-Marie Isaksson

Suede jacket.

DSC_0047

DSC_0027-1

DSC_0032

DSC_0034

DSC_0057

Hej på er! Här hemma är vi fortfarande dunderförkylda men vi mår ändå hyfsat bra, ingen feber ännu (peppar peppar). Vi har fixat i Vincents rum idag och jag ska visa er bilder imorgon.  Ikväll bjuder jag på en solig söndag från Göteborg. Vi hade verkligen tur med vädret där uppe. Solen sken och luften var sådär härligt krispig. Vincent satt nergossad i sin åkpåse i Stokke Xplory’n och stortrivdes. Jag använde min nya underbara jacka i mocka med fårskinnskrage från Frontrow Living. Så skön !

LOVE I

Wearing: (links)

Frontrow Living Leather Jacket HERE
Never Denim Jeans HERE
Old H&M Merino Wool Sweater
Gucci Scarf HERE
Nike Air Force 1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats