Ida-Marie Isaksson

Home Bed.

stokke-home

elodie-details-grey-bambu

tellkiddo-paperbag

stokke-home-bedroof

Vincents nya säng från Stokke Home är på plats och han har sovit sin första natt däri. Denna är lite större än den gamla och han kan växa i den. Man kan ta loss ena sidan och montera fast en mindre sängsida för att förhindra att de faller ur. Det finns en masa roliga tillbehör, som det tak jag har på och även ett ”tält som gör att det blir helt inklätt som ett hus. Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ha kvar sängtaket eller inte. Sängen är nästan snyggast helt ren. Men det är lite mysigt med ”taket”.

Nu ska det shoppas inredning till resten av rummet! En Bokstavslampa från I lovely little company, Hushyllan från Alice & Fox, sängkläder från By Heritage, lekmatta från Cam Cam Cph och Leksaker från Wooden Story står högst på önskelistan! Finns det några butiker i Göteborg som har dessa varumärken kanske?

LOVE I

I Vincents Rum (länkar):
Stokke Home Säng

Newbie filt & Elodie Details Muslinfilt
IKEApall
Rice nattlampa Circusfabriken
Telkiddo Papperspåse Cirkusfabriken
By Heritage Tygkanin

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats