Ida-Marie Isaksson

Grey mix.

stokke-xplory-black-melange-grey

stokke-xplory-bild-blogg

God morgon! Sitter här med en kopp kaffe framför nyhetsmorgon. En skön slow start! Igår spenderades eftermiddagen på Olympia där vi såg M och Helsingborg ta hem 3 poäng mot Elfsborg. Mål på övertid så det var en riktig rysare. V satt i vår nya Xplory från Stokke (länk) inne i vår ”loge” och tittade ut genom fönstret nästan hela matchen, så himla nöjd. Det var något jag har saknat med den gamla vagnen som är för låg. Jag fick jätteont i axlarna av att sitta med honom i famnen i 2 timmar och då såg han dessutom inte ut, tyvärr är det inte krypvänligt där heller. Oftast hade jag hjälp, men det var ändå påfrestande. V älskar att titta på fotboll och alla människor i publiken så han är jättenöjd nu när han kunde se ut genom fönstret. I <3 Stokke!

Nu ska jag slänga i mig lite frukost och bege mig iväg till gymmet och min grymma sjukgymnast. Två vändor i en trappa igår med Vincent på armen pajade hela min kropp. Knän, höfter och axlar är inflammerade just nu. Inte kul att inse, men det är bara att kriga på!

LOVE I

Wearing: (länkar)
Femme Collection Knit HERE
Bikbok Pants HERE
Nike Air Force 1 HERE
Old Zara Scarf

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats