Ida-Marie Isaksson

Kylie Jenner lip tutorial

kylie-jenner-lip-tutorial

Pics: Pinterest // Tutorial: CC Clarke Beauty/Pinterest.

Jag har fått många frågor på instagram vad jag använder på min läppar. Jag är lite inspirerad av Kylie Jenner just nu och gillar att måla i konturerna på läpparna med en penna, något mer försiktigt än vad hon gör kanske. Men det är roligt att experimentera lite med färger och former. Man kan göra mycket mer än vad man tror med hjälp av makeup. Här nedan kommer mina favoritprodukter just nu.

sensai-silk-by-terry-lip-pencil by-terry-HYALURONIC-SHEER-ROUGE

Några av mina favoritprodukter till läpparna: Läppennor från by Terry i färgerna Perfect Nude & Contour Rose, dessa använder jag för att få en fin och jämn färg på min läppar. De är vattenfasta och väldigt dryga. Oftast har jag läpparna matta. Om jag vill ha lite lyster så toppar jag med en liten ”dutt” Silky Lip Gloss från Sensai. Inte för mycket, jag vill inte ha dem glossiga.

Har jag bråttom använder jag Hyaluronic Sheer Rouge ”Nudissimo” läppstift från By Terry som är som en blandning sv lypsyl och läppstift med vårdande och uppbyggande egenskaper. Den är cremig och underbar och döljer dessutom fina linjer på läpparna.

Det jag saknar i min sminkväska är en ljusare matt nude/rosa läppenna. Har ni nått klockrent tips?

Adlinks: (allt är köpt via skincity.se) By Terry Crayons Lèvres Terrybly in color ”Perfect Nude” & ”Rose Contour” Sensai Silky Lip Gloss in color ”01” transparent By Terry Hyaluronic Sheer Rouge in color ”Nudissimo”

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats