Ida-Marie Isaksson

Overknee Boots.

frontow-living

femme-collection

DSC_0818

DSC_0817

frontrow-kjol-leather-skirt

DSC_0816

leather-shorts-skirt

Älskar denna look. T-shirten jag har på mig är i finaste linne vilket ger en lyxig känsla med sin ojämna struktur och färgen är ju bara helt underbar. Matchar med vinröda naglar och lätt målade läppar (MUS läppenna ”Melon Matt”)  dagen till ära.  Trots det lite kyliga vädret så fryser man inte när man har overknee boots (eller strumpor jag har). På min önskelista står helt klart ett par snygga och sköna overknee boots som går lite högre än dessa gamla godingar. Vill gärna ha ett par med bred klack, om ni har nått tips så släng iväg en kommentar!

LOVE I

Wearing: (adlinks)

Rut & Circle Faux Fur HERE
Femme Collection Linen Tee HERE
Frontrow Leather Shorts Image of PR
H&M Over Knee Socks
Old Åhlens Boots
Hermes Bracelet

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats