Ida-Marie Isaksson

Granny Hair @ Rapunzel of Sweden

rapunzel1

rapunzel-fore-efter

rapunzel-gra-grey-granny-hair

rapunzel-malmo-harforlangning

rapunzel-of-sweden-malmo

Hej på er! Nu är nog många lite nyfikna på hur håret ser ut i sin helhet och såhär blev det. Jag är så galet nöjd, kalla färger är min grej!
Jag har inlett ett samarbete med Rapunzel of Sweden (adlink) och igår gjorde jag alltså mitt första besök på salongen på Storgatan i Malmö. Teamet var faktiskt helt fantastiskt, jag kände mig väldigt trygg och vi kom gemensamt fram till hur vi skulle färga håret. Jag brukar inte vara så modig av mig men Josefin och Annika hakade genast på när jag började babbla om mina kalla toner och nästan kanske lite granny hair. Tack för det! Så himla skönt att göra färg och hår på ett och samma ställe, då vågar man lite mer med färger och sånt eftersom man inte behöver vara orolig att det inte ska passa med löshåret. Jag satte som vanligt i ”nail hair” (keratinvax) i längden 60 cm.

Wearing: (adlinks)

Top: FEMME Collection HERE (another color)
Never Denim HERE
H&M Shoes

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nettan

    Älskar din blogg tycker om dina outfit bilder. Tycker verkliga man ska våga prova nya saker med håret personligen tycker jag inte om den Gråa färgen på håret men det viktigaste är att du är nöjd och känner dig fin.

stats