Ida-Marie Isaksson

Camel Knit.

DSC_0395-3

DSC_0392-2

Hej på er!

Vilken härlig helg vi har haft! V’s farmor och farfar var ju här från Umeå så vi passade på att hitta på skar på tu man hand. Förutom vår fantastiska spavistelse på Hotel Skansen i Båstan så var vi iväg på ”firmafest” med HIF på lördagen och sedan drog vi ut med en lagkompis till Micke och jag mötte upp Sofie och Erika ute på KOL i Helsingborg. Så kul att vara ute i vimlet, minns inte sist vi var ute. Igår var vi lite trött men ändå inte så farligt. V hade det hur bra som helst med svärföräldrarna och det är så skönt att han är trygg med dem trots att de inte ses så ofta. Åt, sov, lekte och var lika glad som vanligt, han är världens coolaste lilla knodd.

Nu ska jag dra iväg till min sjukgymnast och sedan ska jag ha ett möte inne i stan, så vi hörs lite senare!

LOVE I

Wearing: (adlinks)
H&M Merino Wool Knit HM (SS15)
Never Denim Jeans HERE
Chanel Boy Bag
Malene Birger Weekend Bag HERE
Hermes Bracelet

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Z

    Hej fina du! Du har blivit såå smal, du är otroligt snygg som vanligt och jag är otroligt avis (hehe), men vill bara skicka en hälsning om att jag hoppas att du mår bra. 🙂 Kram

  2. Linnéa

    Hej!
    Låter som en toppen vistelse ni haft 🙂 Vart har du köpt din Chanel-väska? Vad heter just din modell? Är ute efter en nu men kan inte bestämma mig för vilken det får bli.
    Kram

  3. Marielle Winkler

    Såå fin du är Ida! Du verkligen strålar och jag måste bara säga att din blogg blir bara bättre och bättre 🙂 Jättekul! Så mysigt det såg ut med spa, där e så mysigt på Skansen. Har ni provat Ystad Saltsjöbad? Där är helt underbart också!
    Stor kram,
    Marielle

stats