Ida-Marie Isaksson

Paulas Choice Resist Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA

paulas-chioce

Bra peelingprodukter är något jag ständigt letar efter och här mina vänner är en produkt som jag verkligen kan rekommendera. Paulas Choice Resist Weekly Resurfacing Treatment 10% (adlink) AHA  är en vätska som man applicerar med en bomullspad och som genom AHA-syror avlägsnar döda hudceller. Jag kan av egen erfarenhet säga att den är grym, påminner väldigt mycket om de behandlingar jag burkar göra hos hudterapeut. Det är som en kemisk peeling, en väldigt säker sådan. Här kan du läsa mer om den och köpa den. (adlink)
– – –

Min dag har flugit väg. V tog sovmorgon och jag höll på att missa min tid på Arena Fysio kl 11. Till slut fik jag väcka honom och stressa i honom morgongröten. Efter det blev det en tur till Väla för att kolla in lite höstnyheter, några godingar fick komma med hem. De får nog följa med till Stockholm och Fashion Week. Nu har jag just avverkat dagens andra träningspass och ska snart äta middag och se på match med min lilla familj!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hej!

    I ett inlägg från något år sen eller så, skrev du att Nikita hair hade din hårfärg i sitt register. Vet du om den fortfarande finns kvar eller vet du vad du använder för färg när du är där nu? Den är otroligt fin och jag är så sugen på att gå tillbaka till den kall blonda tonen igen.

stats