Ida-Marie Isaksson

Vincents room.

barnrum-inspiration

babyrum-inspiration

babyskor-vita

gucci-skotvaska

barnrum-blogg

fodelsetavla

babyrum-blogg

amningsfotolj

avent-babywaych-blogg

pompoms

Här kommer lite bilder inifrån Vincents sovrum. Ja det är verkligen vad det är, ett sov-rum. Han är nu 8 månader och har inte spenderat någon vaken tid alls därinne ännu. Så kanske det inte är för alla, men jag är iaf glad att jag inte gick all in och gjorde det till värsta lekrummet. Nu vet jag lite mer vad so kommer att passa lille V, så det kommer att bli super. Som jag har sagt tidigare ville jag ha en lugnt och harmoniskt rum för sömn (och amning första tiden) och det lyckades jag bra med. Vincent sover hela nätter därinne sedan han var 3 månader gammal.

(adlinks)

Bild 1: Vinnies lilla matchtröja, minitayr av pappas! Bästa kompisen Noel vakar över den. Rummet har två stora fönster. Hur löser vi det med mörkläggning? Två vanliga vita rullgardiner. Vi vill att han ska vänja sig vid lite ljus så att man inte är beroende av kolsvart i framtiden. Vi har ingen nattlampa.

Bild 2: Sängen från Troll (Troll Lux heter modellen, här fins den bland annat)  Byrån med borttagbart skötbord har varit bra förvaring men den ska bort då den tar för mycket plats i det lilla rummet (Troll Sun).

Bild 3: Vincents lilla skosamling. Tyvärr verkar han få plankor till fötter som sin far så de lär snart vara urväxta! Jag får många frågor var jag köper Air Max och Air Force1 till barn. Och tråkigt nog så är svaret på den frågan så att har jag en kompis som bor i UK som köper åt mig och tar hit.

Bild 4: Skötväskan från Gucci som vi är så nöjda med. Lagom stor, bra form och stilren. Den passar både mig och Micke.

Bild 5: Lite rumsuppfattnng

Bild 6: Kaninlampa från Rice/Cirkusfabriken, Tavla från Fashionell, Namnkossar från @pimpimdesigns (instagram)

Bild 7: Sänghimmel och spjälskydd från NG Baby. Ett riktigt bra tips därifrån är deras lakan i serien ”Pure” (säljs bland annat här). Mjuka som silke, ekologiska och framställda med hänsyn till barn med ex astma och allergier, så de är riktigt bra grejer. Jag har madrass, täcken, kuddar, spälskydd, bäddtextilier etc i den serien och de är verkligen en klass för sig i kvalitet.

Bild 8: Amningsfotöljen användes ganska flitigt när vi hade besök början och jag behövde amma i ro. Sedan dess har den stått där och tagit plats. Så den ska ut mycket snart, hojta till om du vill köpa den! (från Chilli)

Bild 9: Babywatchen från Avent (här) är guld värd! Vårt rum ligger precis i andra änden av huset så vi har den påslagen på nätterna och V väcker oss med sitt goa joller på morgonen. Musikfunktionen (vaggviso-melodier) spelar också varje kväll när vi lägger ner V för att sova. Dem gör honom lugn och han somnar alltid själv efter en liten stunds bökande. Det finns en svag nattlampa som har varit nyttig för oss några gånger när man smugit in för att titta på honom. (hur många kan låta bli det förresten??)

Bild 10: Mitt enda pyssel. Jag är verkligen ingen pysselmänniska även om jag får mina ryck ibland. Höll på att få panik på dessa, det tog ju så himla lång tid. Men jag tycker det blev fint, och det behövdes något där väggen var som högst (5 meter asymmetriskt tak).

Ja det var det för den här gången. Nu börjar jag så smått bli sugen på att måla om därinne och göra iordning lite för lek. En Stokke Home Bed står högt på önskelistan , vilken drömsäng! En myshörna där man kan ligga/sitta mjukt och en massa smart förvaring. Snart börjar han krypa och gå och då vill man ha någonstans att vara utan en massa faror. Har redan en massa inspiration som jag går omkring och ruvar på.

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats