Ida-Marie Isaksson

23 Q/A

Hur gammal är du?

Jag sjunger på sista versen som 29-åring

När vaknade du idag? Idag vaknade jag 8:15 då klockan ringde. Normalt går jag upp vid 9 då Vincent vill kliva upp. Annars skulle jag nog sova till 10. Jag är en kvällsmänniska och är allra mest kreativ då. Fungerar inte tidigt på morgonen.

Var bor du och i vilka städer har du bott?

Jag är född i Bollnäs men flyttade till Hudiksvall när jag var var ca 5. Sedan flyttade jag tillbaka till Bollnäs när jag var 18.  Spenderade 5 år i Uppsala med plugg och jobb. Sedan träffade jag M som då bodde i Gävle så då flyttade jag dit. Där bodde vi i 3 år. Sedan flyttade vi till Glyfada i Athen och nu bor vi i Helsingborg.

Vilka resor har du gjort och vilka är dina nästa planerade resmål?

Mexico, Cuba, Thailand, Kreta x2, Santorini, Bulgarien, Gran Canaria x2, Malaysia, Bali, Polen x2, Helsingfors, Glasgow, London, Barcelona x2. hmm, glömmer säkert någon..

Ingen planerad just nu, vi är lite spontana. Men Karibienkryssning och Thailand igen står högt på önskelistan. En USA trip när lillen blir lite äldre så att han kan uppskatta ex Disney.

Nämn något man kanske inte vet om just dig:
När jag var 14 tog jag mitt första jobb. Som hästskötare i ett stort travstall, där jobbade jag tills jag var ungefär 17 då mina axlar började krångla för mycket. Det var en fantastisk tid. Jag åkte runt på tävlingar flera gånger i veckan och skötte bland annat om superstjärnan Järvsöfaks. Jag jobbade också på Carlings under hela gymnasietiden. Efter det har jag även testat Dressman, Hemtjänst, Café, Telefonförsäljare, Äldreboende, Hjärtintensiven, Neonatalintensiven och Allmän Barnavdelning, modellande och egenföretagande.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?

Jag är nöjd med mitt utseende överlag och kroppen förtjänar verkligen en rejäl hyllning efter att ha genomgått en graviditet. Jag gick upp ca 25 kg och det försvann sedan undan för undan utan någon direkt ansträngning. Dock kan jag väl få klaga på att rumpan är lite väl platt? Måste träna den mer helt enkelt! Om jag ska nämna en sak som jag gillar med mitt utseende så är det mina bruna ögon och mina naturligt fylliga läppar.

Vilken film såg du senast?
Jag avskyr att se film. Tar för lång tid! Serier däremot slukar jag. Just nu ser vi Ray Donovan varje kväll innan vi går och lägger oss.

Hur lång är du?
Jag är 172 cm lång.

Är du besatt av någonting?
Jag blir så lätt besatt av saker… Serier, Cola Light, lättsaltade OLW-Chips, Kaffe, Instagram. Min bebi!

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: På ett tåg mellan Bollnäs och Stockholm.

Beskriv platsen du bor på:

I vår funkisvilla på 120 kvm i Helsingborg. Här är 5 m i takhöjd och öppen planlösning, vi trivs så bra här. Grannbarnen spelar fotboll på gräsplanen utanför. De brukar komma och fråga mig ”Hej är Micke hemma, får han komma ut och spela fotboll?” HAHA!

Vad lyssnar du på i dina högtalare?
Tänk om jag hade en liten liten apa och lilla snigel. :I

Jag är en allätare när det kommer till musik men om jag måste välja några så blir det nog Bruce Springsteen, Damien Rice & Band of Horses, Lil Wayne, Mumford and Sons, Kanye West, Ben Howard.. haha kan inte göra listan kortare heller. Men oftast har jag faktiskt P3 morgonpasset eller P3 dokumentär i lurarna. 

Hur går du helst klädd?
Just nu tighta jeans och en crop top eller en längre löst sittande blus och höga klackar.

Hur går du helst inte klädd?
Jag gillar inte gulliga klänningar eller blommigt och sött. Långklänningar och långa kjolar har jag också väldigt svårt för då jag inte tycker att de passar min kroppsform.

Vad kör du för bil?
En vit Audi q5

Vilka var dina bästa ämnen i skolan?
Matte, engelska och företagsekonomi!

Vad köpte du senast?
Godis på Hemmakväll 🙂

Vilken är din favoritaffär?
Det varierar väldigt. Just nu tycker jag att Bikbok har mycket roliga och fina kläder i bra material till extremt bra priser.

Vilka smeknamn har du haft?
Ida kallas jag oftast och jag presenterar mig även som det. IA kallade min lillasyster mig som liten och det hänger kvar till viss del. Min storebror gillade att retas och kallade mig för Idly och Tore Skogman (pga att jag hade glugg) när jag var lite och det gillade jag inte. Nu skrattar vi ganska gott åt det. Min bby kallar mig för Donkey (efter söta åsnan i Shrek) och jag kallar honom för samma sak.

Har du opererats någon gång?
Ja jag har gjort en sk rekonstruktion av min axelled, som tyvärr inte lyckade så jag ska göra en till operation för att försöka få den någorlunda stabil. Egentligen behöver den andra axeln också stabiliseras men den är inte lika dålig, så jag vill inte riskera något med den. Dessa axlar orsakar mig så otroligt mycket smärta och handikapp, men det är något jag inte skriver så ofta om i bloggen för jag vill använda bloggen som klagomur. Men de gör bland annat att jag inte längre kan jobba fysiskt som jag alltid har gjort och det är inte kul! Nog om det, det finns så mycket annat kul man kan göra som inte involverar så mycket fysiskt arbete!

Plastikoperationer/ingrepp?
Nej! Jag får Botox ordinerat och injicerat migränförebyggande syfte av min Neurolog.

Vilken fotoutrustning använder du?
En Nikon D3200 och ett Nikkor 50mm/1,8g objektiv. Har dock planer på att utöka min fotoarsenal mycket snart med ett nytt objektiv, en blixt och en ljuskälla för inomhusbruk för att kunna ta bättre bilder hemma på egen hand. Jag längtar!

Vad klarar du dig inte utan?
Min lilla familj, mobilen och migränmedicin.

LOVE I

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats