Ida-Marie Isaksson

Lost and found.

idamarie-isaksson-5

Hej på er!

Mitt ena minneskort har som varit försvunnet dök upp idag och denna outfit som jag trodde var förlorad fanns där. Den där sommaren känns långt borta nu, hoppas den också hittar tillbaka!

Idag har jag varit hos Tilde och fyllt på mina fransar och sedan hämtat ut min nya telefon. Tappade den gamla i toan (igen haha!) Ska aldrig mer stoppa telefonen i bakfickan 🙂 Iövermorgon kommer efterlängtat besök. Kalle och Anna med familj från Västerås och Tobbe och Carro från Kalmar. Det är killarna Micke spelade med i Sundsvall (minus Micke och Josse) Kalle gick jag i högstadiet med och han är den som fört oss alla samman med våra män, matchmaker no 1 haha! Rolig helg att se fram emot!

LOVE I

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idamarieisaksson

    Men tack, dina ord värmer så att höra! Det är så svårt att visa sin personlighet genom något så ytligt som en mode och skönhetsblogg. Så tack igen! Stor kram till dig! <3

stats